پاسخ: GOOC Asia-Africa Qualification با حضور دوباره ایران | GO OC 2010
پس از 19 ساعت انتخاب عکس ها ، نوشتن گزارش و ... تموم شد و گزارش را دوستان میتونند روی وب سایت شهر سخت افزار بخونند :
گزارش کامل GOOC 2010 PAN-Asia و موفقیت ایــــران
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باتشکر از همه دوستانی که ما را یاری کردند تا بتونیم مقامی درخور نام کشورمون کسب کنیم .
به امید موفقیت و پیروزی ایران در مسابقه Final ...
شاد باشید
شــهریـــار :Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
با سلام
تمامی دوستانمون اومدن و تشکر کردند از شهریار و سیاوش عزیز اما متاسفانه هیچ فردی از شرکت اواژنگ و شخص اقای سامان حیدری تشکری نکرد
تمامی دوستان قطعاتی رو برای مسابقه به قیمت فوق العاده دریافت کردند که حتی خواب خریدنش رو هم با این قیمت ها نمی دیدند که حتی با اینکه از این قطعات استفاده کردند و بعد به فروش رسوندند باز هم سود کردند!!!
این پست تشکری بود از شرکت اواژنگ و شخص اقای حیدری که واقعا با زحمات بی وقفه خودشون موجب و باعث شدند که تیم شهر سخت افزار بتونه رتبه ای در خور کشور عزیزمون ایران رو کسب کنه و این با توجه به علم بچه ها و ساپورت شرکت محترم اواژنگ در راستای اماده سازی بود و امید وارم با ساپورت بیشتر بچه ها کمک کنه که دوستانمون بتونند در مسابقه فینال هم رتبه ای کسب کنند که مطمعن باشید با این تلاش بچه ها این امر دور از دست رس نیست!
این پیروزی بزرگ رو می بایستی به تمامی بچه های اواژنگ که به عنوان حرفه ای ترین شرکت در ساپورت و فروش قطعات داره فعالیت می کنه تبریک گفت و باز هم از دوستان خودمون برای ساپورت تشکر می کنم و فوق العاده عمل کردند
با تشکر از تمامی دوستان
SSA MEMBER
من هم از سامان عزیز و کورش عزیز تشکر میکنم . همیشه برای من دوستان خوبی هستند
چندی است از پایان مسابقات GOOC میگزره ولی خبری از جوایز مسابقه نیست ما که انتظار زیادی نداشتیم حداقل به نفرات اول و دوم جوایز ناچیزی اهدا میشد . :lol:
جا داره از تیم آواژنگ به خاطر این فعالیت دقیق و مستمرشون تشکر کنم که اینقدر به فکر تشویق بچه ها هستن . ولی بهتره از سال آینده مسایقه ای تشکیل داده نشه یا به فکر تمام جوانب برنامه باشن یا حداقل قولی در این رابطه داده نشه .:whistle:
نقل قول:
چندی است از پایان مسابقات GOOC میگزره ولی خبری از جوایز مسابقه نیست ما که انتظار زیادی نداشتیم حداقل به نفرات اول و دوم جوایز ناچیزی اهدا میشد . :lol:
جا داره از تیم آواژنگ به خاطر این فعالیت دقیق و مستمرشون تشکر کنم که اینقدر به فکر تشویق بچه ها هستن . ولی بهتره از سال آینده مسایقه ای تشکیل داده نشه یا به فکر تمام جوانب برنامه باشن یا حداقل قولی در این رابطه داده نشه .:whistle:
ببخشید محسن جان اون تخفیفی که بچه ها گرفتند ( به خصوص 5870 ) و بعد برد و کارت را زیر LN2 نبرده ، فروختند و صرفاً سودش را گذاشتند توی جبیشون چی بود ؟!
نباید بی انصاف باشیم ولی با این حال لازم هست که اعلام کنم :
7 ام شهریور ماه کنفرانس خبری آواژنگ در تهران هست و اعضای برتر مسابقه به همراه اعضای فعال شهر سخت افزار و مسابقه ( سیاوش - نیما - آرمان - شما - وحید و معین ) دعوت هستند و در اونجا فکر کنم آواژنگ برنامه تقدیر هم داره .
موفق باشید :give_rose:
منم هم پوینت شدم با نسیبن تکلیف من چی ؟ :دی:wink: تقدیر نخواستم اما مهم بود بگم!
نه که ریزم دیدنم سخته !:lol:
نقل قول:
منم هم پوینت شدم با نسیبن تکلیف من چی ؟ :دی:wink: تقدیر نخواستم اما مهم بود بگم!
نه که ریزم دیدنم سخته !:lol:
صحبت شما کاملاً منطقی هست . :great:
بنده مطرح کردم و شما هم دعوت هستید . :give_rose:
در ضمن کنفرانس عصر 7 ام هست . :love:
شهریار جان خودتم می آی من اونجا غریبم:126fs3186991::126fs3186991:
کنفرانس فردا ساعت 5 و در آدرس زیر هست :
تهران - میدان ونک - خیابان عطار - مجتمع نارنجستان
به امید دیدار دوستان عزیز ؛
شهریار :give_rose:
سلام دوستان.
متاسفانه یا خوشبختانه من بلیط گیرم نیومد ! حتی 5 شنبه هم که رفتم همه ی بلیط ها به مقصد تهران رزرو شده بود!
ان شا الله دوستان جای ما رو خالی کنن.
سعیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]